Pasta rybna na kanapki

Pasta rybna na kanapki

Oceń posiłek w skali FIT:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Udostępnij znajomym...Share on Facebook0

Składniki:

  • 1 filet z trewala wędzonego
  • 4 jaja
  • 2 duże pikle (ogórki w słodko-kwaśnej zalewie)
  • pęczek szczypiorku
  • 2 łyżki majonezu
  • pieprz

plan diety

fea4f9cccdc843e895150db92f37f27b-small

Przygotowanie:

  1. Rybę oddzielamy delikatnie od ości, przekładamy do miski.
  2. Jaja, pikle oraz szczypior kroimy drobno.
  3. Mieszamy w rybą oraz majonezem, doprawiamy pieprzem.
  4. Odstawiamy do lodówki na kilka godzin, do połączenia się smaków.

f8f0dc0a3d2842febaf2a31304158331-small

Wartości odżywcze:

Kalorie: 714

Białko: 71.6

Węglowodany: 2.8

Tłuszcz: 46.2

Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *